Προπονήσεις Taekwodo με τον Mohammad Reza Yari στα Βριλήσσια
Αυτοδιοίκηση

Προπονήσεις Taekwodo με τον Mohammad Reza Yari στα Βριλήσσια

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτακος Βριλησσίων προαναγγέλλει 4 δίωρες προπονήσεις Taekwodo στο κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (τέρμα οδού Κισσάβου), το Σαββάτο 5/9 και την Κυριακή 6/9 (10:00-12:00 και 17:00-19:00). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αφίσα διοργάνωσηςΤο Taekwodo WTF σημειώνει ανοδική πορεία τόσο σε πανελλήνιο όσο και παγκόσμιο επίπεδο, με ταχύτατη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οι νέες τεχνολογίες άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο σκοραρίσματος, με αποτέλεσμα τις μεγάλες αλλαγές τόσο στους κανονισμούς όσο και στον τρόπο προπόνησης του αθλήματος.

Οι συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις στο αγωνιστικό μέρος αυτού του ζωντανού και δυναμικού παγκόσμιου οργανισμού, που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, καθιστούν απαραίτητη ανάγκη τη συνεχή ενημέρωση προπονητών και αθλητών σε διάφορα στιλ προπόνησης.

Ο Ιρανός προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων Mohammad Reza Yari, ο άνθρωπος που οδήγησε τους αθλητές του στην 2η θέση του Πανασιατικού Πρωταθλήματος και έκανε τους κορυφαίους Κορεάτες να χάσουν πραγματικά τον ύπνο τους, θα είναι για 4 δίωρες προπονήσεις κοντά μας. Σαββάτο 5/9 και Κυριακή 6/9 10:00-12:00 και 17:00-19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων.

Μαζί του ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2013 στο Μεξικό Mostean Loron Hadi και ο πρωταθλητής Ιράν Meysam Ghahremanloo.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet