Προχωρούν τα έργα οδοποιίας, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, στον Δήμο Παλλήνης
Αυτοδιοίκηση

Προχωρούν τα έργα οδοποιίας, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, στον Δήμο Παλλήνης

Προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τα έργα οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, του Δήμου Παλλήνης. Τα έργα αφορούν στη συντήρηση και κατασκευή τμημάτων οδών και εξελίσσεται από τον Μάρτιο. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 4.000.000 ευρώ και καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Παλλήνης.

Ως τώρα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις περιοχές: Άγιος Αθανάσιος, Λόφος, Λουτρό, Κάτω Χαρβάτι, Παπαχωράφι.

Αυτές τις μέρες τα συνεργεία εργάζονται στις περιοχές Μάριζας και Νέας Παλλήνης

Στη συνέχεια ακολουθούν οι περιοχές: Πανόραμα, Κέντρο Παλλήνης, Κάντζα, Αγιος Νικόλαος.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται και η κατασκευή νέων δρόμων, βάσει της χρηματοδοτούμενης από την Περιφέρεια Αττικής μελέτης οδοποιίας, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ. Στην Άνω Μπαλάνα έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι οδοί Αχιλλέως και Αρείου Πάγου.

Να σημειώσουμε ότι με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου των 4.000.000 ευρώ και για να επισκευαστούν και κάποιοι δρόμοι που δεν είχαν συμπεριληφθεί στη μελέτη, ο δήμαρχος Παλλήνης,  Αθανάσιος Ζούτσος, ανέθεσε στην Τεχνική Υπηρεσία την εκπόνηση και συμπληρωματικής μελέτης, ύψους 500.000 ευρώ. Έτσι, μόνο για τη Δ.Ε. Παλλήνης από τον Μάρτιο μέχρι την ολοκλήρωση των έργων και μόνο στην οδοποιία, το ύψος των μελετών που υλοποιούνται ανέρχονται στα 6.000.000 ευρώ, εκ των οποίων το 1.500.000 ευρώ είναι χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet