«Ράλλυ Αμαζών» στη Λυκόβρυση και την Πεύκη
Αυτοδιοίκηση

«Ράλλυ Αμαζών» στη Λυκόβρυση και την Πεύκη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων αναδεικνύει, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, με τον καλύτερο τρόπο την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα, μέσα από τη συμβολική συνδιοργάνωση του «Ράλλυ Αμαζών» με τη Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου, στις 18 Μαρτίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τονίζει τα εξής:

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

«Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. θα υποδεχτεί τα ιστορικά αυτοκίνητα της ΦΙΛΠΑ με τις καλύτερες “αμαζόνες” οδηγούς, αναδεικνύοντας το ξεχωριστό μήνυμα που αποπνέει ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικών. Με επίκεντρο την ιστορία του αυτοκινήτου η πόλη μας, για πρώτη φορά στα τοπικά δρώμενα, γίνεται το επίκεντρο μιας μοναδικής διοργάνωσης μεγάλου βεληνεκούς,με τις γυναίκες να έχουν διακριτό ρόλο.

»Τα μοναδικά αυτοκίνητα θα γίνουν πόλος έλξης για τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας. Οι αμαζόνες οδηγοί τιμώντας τις αξίες της γυναικείας ιστορίας θα αναδείξουν την ταυτότητα των αυτοκινήτων, συμβάλλοντας στο δημιουργικό κάλεσμα του Ομίλου μας και της ΦΙΛΠΑ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται παράλληλα για τη στήριξη του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού και γίνεται με την άδεια της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού και των ιερέων ναού αναφορικά για την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους φορείς και τους συντελεστές για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

»Ραντεβού όλοι την Κυριακή 18 Μαρτίου, κάνοντας την εκκίνηση στο ιστορικότερο ράλλυ αντίκας».

«Ράλλυ Αμαζών» στη Λυκόβρυση και την Πεύκη

Από τις 10:30 το πρωί οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με τα παρατεταγμένα αυτοκίνητα. Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει στις 12 το μεσημέρι με ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό δρώμενο, που επιμελείται η υπεύθυνη Κοινωνικών Σχέσεων και Ευ Αγωνίζεσθαι της UNESCO Β.Π., Κυριακή Κανιού-Αναστασιάδη, σε συνεργασία με ομάδα ρυθμικής γυμναστικής των γυμναστηρίων Trainbox (διδασκαλία: Βάσια Βολικάκη), ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και βραβεύσεις.

Οι αντίκες θα ακολουθήσουν μια δίωρη διαδρομή στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Αττικής, καταλήγοντας σε κεντρικό σημείο της Λυκόβρυσης στις 14:00 (εστιατόριο Φιλίτιον). Την επίβλεψη της ασφάλειας στη μετακίνηση των αυτοκινήτων θα έχει η Τροχαία Κηφισιάς.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: Health and Beauty Medical Clinic – Odysseia Konstantoura (δρ. Οδύσσεια Κωνστάντουρα: ενδοκρινολόγος – διαβητολόγος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet