Ραντεβού δημάρχων ενόψει εκλογών ΠΕΔΑ στην Πεντέλη
Αυτοδιοίκηση

Ραντεβού δημάρχων ενόψει εκλογών ΠΕΔΑ στην Πεντέλη

Πρόσκληση για κρασί και αυτοδιοικητική συζήτηση απευθύνει προς συναδέλφους του της Αττικής ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ενόψει και των επικείμενων εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, στην οποία και -σύμφωνα με τις πληροφορίες- θα διεκδικήσει την προεδρία στις επικείμενες εκλογές. Την είδηση δημοσίευσε το αυτοδιοικητικό site “aftodioikisi.gr”, στο οποίο φιλοξενείται και η ακόλουθη επιστολή του δημάρχου Πεντέλης.

Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι η εν λόγω πρόσκληση για τη συνάντηση δεν κοινοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ από τον κ. Δ. Στεργίου-Καψάλη…

Ακολουθεί η πρόσκληση:

«Μπροστά στην έναρξη της νέας πενταετούς αυτοδιοικητικής θητείας βρισκόμαστε στην πρόκληση της σύστασης των οργάνων που θα μας αντιπροσωπεύσουν σε περιφερειακό και σε κεντρικό αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση, κυρίως όπως αυτή διαμορφώθηκε με την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και την πλήρη απαξίωση θεσμικά και λειτουργικά των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, επιβάλλει συμμετοχή, συναγερμό και εγρήγορση όλων μας για το καλό της κοινωνίας που μας στηρίζει και του τόπου μας.

Η πολύχρονη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική διαδρομή μου, μου επιβάλλει να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό αυτό και να σας ζητήσω να είμαστε μαζί στο βήμα αυτό. Το απαιτεί η κοινωνία, η αυτοδιοίκηση, η πατρίδα.

Στο γενικό πλαίσιο των παραπάνω σκέψεων, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στο κέντρο “ΤΕΛΗΣ” στην Πεντέλη (οδός Ελ. Βενιζέλου, έναντι Ιεράς Μονής Πεντέλης), για ανταλλαγή απόψεων, γνωριμία και ένα ποτήρι κρασί.

Θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά μαζί σας.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet