Σε εκδήλωση για τα 10 έτη διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Σε εκδήλωση για τα 10 έτη διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με αφορμή  τη συμπλήρωση 10 ετών διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου από τον αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Τον αρχιεπίσκοπο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγοί των κομμάτων του Κοινοβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, οι δύο αντιπρόεδροι του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, Δ. Καφαντάρης και Γ. Καραγιάννης, πλήθος βουλευτών, σύσσωμη η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, πρυτάνεις, ακαδημαϊκοί, διευθυντές υπηρεσιών της Συνόδου και της Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Αρχιεπίσκοπος βράβευσε για την προσφορά της την Ελ. Μελιάδου, ιατρό του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που αποτελεί σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τόνισε τα εξής:

«Τιμούμε την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που κάνει όλη αυτή την περίοδο της κρίσης.

»Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού διατηρεί άριστες σχέσεις με την εκκλησία και έχει καλλιεργήσει μία συνεργασία η οποία αποδίδει καρπούς και έχει ωφέλιμα αποτελέσματα για δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια από την κρίση.

»Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση με κοινές δράσεις, με σταθερό προσανατολισμό την προστασία και την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet