Σε εκδήλωση της Οργάνωσης «Παναθηναϊκή» για τη Μητέρα ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Σε εκδήλωση της Οργάνωσης «Παναθηναϊκή» για τη Μητέρα ο Γ. Πατούλης

Στην ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», στην αίθουσα του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλο Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Η πρόεδρος της Οργάνωσης, Μαρία Γιαννίρη, στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο σημαντικό, αλλά και δύσκολο ρόλο της μητέρας, ιδιαίτερα στις παρούσες πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. «Πρέπει να διαφυλάξουμε τα τιμαλφή του έθνους μας, τη θρησκεία, τη γλώσσα και την οικογένεια, που υπήρξαν θεματοφύλακες της Ελληνικότητας και οι μητέρες ως θεμέλιο της οικογένειες αναλαμβάνουν αυτή την ευθύνη με τον ρόλο τους». τόνισε.

Αυτόν ακριβώς τον ρόλο θέλησε η «Παναθηναϊκή» να τιμήσει στο πρόσωπο της κας Σίσσυς Παυλοπούλου, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, διακεκριμένης δικηγόρου, μητέρας και γιαγιάς.

Στο συγκινητικό και σεμνό ευχαριστήριο λόγο της η κα Παυλοπούλου, μεταξύ άλλων σημαντικών αναφορών, προέτρεψε τις νέες γυναίκες «μη φοβηθείτε να κάνετε οικογένεια όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες. Δύο πράγματα θέλει η μάνα, ζωή και αγάπη!».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για την Ημέρα της Μητέρας προς τις παριστάμενες, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις επί των τρεχουσών θεμάτων της επικαιρότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, της Ελληνικής Βουλής, του πολιτικού κόσμου, προσωπικότητες, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτευτές και πλήθος εκλεκτών φίλων της Οργάνωσης, στέλνοντας σε όλες τις Μητέρες του κόσμου μήνυμα αγάπης, σεβασμού ελπίδας αισιοδοξίας, πίστης και υπομονής.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet