Στη στάση εργασίας στους δήμους συμμετέχουν οι εργαζόμενοι με 5μηνα
Αυτοδιοίκηση

Στη στάση εργασίας στους δήμους συμμετέχουν οι εργαζόμενοι με 5μηνα

Σε συμμετοχή στη στάση εργασίας που διοργανώνει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής (Κάλεσμα Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής για συμμετοχή σε στάση εργασίας στις 26/11) καλεί τους εργαζόμενους με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στα 5μηνα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Συναδέλφισσα – συνάδελφε 5μηνίτη,

Μετά από δύσκολους αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα ενιαία και συντονισμένα μαζί με το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής κόντρα στη συγκυβέρνηση, τον ΟΑΕΔ και τις δημοτικές αρχές που βολεύονται με αυτές τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, καταφέραμε και κατακτήσαμε το αυτονόητο. Να έχουμε ίσα εργασιακά δικαιώματα με το μόνιμο προσωπικό (ωράριο, άδειες, ΜΑΠ, γάλα κ.τ.λ.) εκτός από τον μισθό. Τους δείξαμε ότι οι μαζικοί, οι σωστά προσανατολισμένοι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα.

Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Να είμαστε κανονικοί εργαζόμενοι και όχι ωφελούμενοι ώστε να έχουμε κανονικό μισθό και ΟΧΙ τα ψίχουλα των 495 ευρώ που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ατομικές ανάγκες μας.

Απαιτούμε την πρόσληψή μας. Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη Εργασιακά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα.

Σήμερα παλεύουμε για να μην ξαναγυρίσουμε στην ΑΝΕΡΓΙΑ και την ανασφάλεια για το τι θα ξημερώσει. Δεν μπορεί μια ζωή να εξαρτιόμαστε από την πενιχρή σύνταξη των γονιών μας. Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για τους εαυτούς μας και για τα παιδιά μας. Απαιτούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής έχει κηρύξει για την Πέμπτη 26-11-2015 Στάση Εργασίας  από τις 11:30 μέχρι το τέλος του ωραρίου για να βοηθήσει ώστε να πάρουμε μαζικά μέρος στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 12:00 μπροστά στο υπ. Εργασίας και ενιαία μαζί με τους Μόνιμους να παλέψουμε για ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.    

Όλοι στη Στάση Εργασίας την Πέμπτη 26-11-2015 από τις 11:30 μέχρι το τέλος του ωραρίου αλλά και στη συγκέντρωση στις 12:00 μπροστά στο υπουργείο Εργασίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Να σταματήσουν τώρα τα προγράμματα της φτώχειας και της μιζέριας.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών. 
  • Κανένας εργαζόμενος να μην έχει μισθό κάτω από τα 751,00 ευρώ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΘΗΚΕ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet