Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ προσκαλεί τον Ν. Βούτση ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ προσκαλεί τον Ν. Βούτση ο Γ. Πατούλης

Πρόσκληση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαο Βούτση απευθύνει με επιστολή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης προκειμένου να παραβρεθεί σε κοινή συνεδρίαση με το Διοικητικό Συμβούλιο σε ημέρα και ώρα που θα επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει στην επιστολή του ότι η παρουσία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα δώσει τη δυνατότητα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ να παραθέσει τις απόψεις του για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον ίδιο τον υπουργό να παρουσιάσει τις θέσεις της κυβέρνησης, ανιχνεύοντας παράλληλα κοινούς τόπους και αναζητώντας λύσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

Είχα την ευκαιρία να παραστώ κατά την ανάληψη των καθηκόντων σας στο υπουργείο Εσωτερικών και να σας συγχαρώ από κοντά. Εύχομαι επιτυχία στο έργο σας για το καλό της πατρίδας μας και ειδικότερα της δοκιμαζόμενης από την κρίση Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως θα σας ενημερώσουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου σας, είθισται, οι εκάστοτε υπουργοί Εσωτερικών μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, να συνεδριάζουν από κοινού με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να παραθέσουμε τις απόψεις μας για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη μία πλευρά και για τις θέσεις της κυβέρνησης από την άλλη, ανιχνεύοντας κοινούς τόπους και αναζητώντας λύσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Προς τούτο, κύριε Υπουργέ, σας προσκαλούμε στο Διοικητικό μας Συμβούλιο σε ημέρα και ώρα που οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ορίσετε. Θερμή μας παράκληση, να επισπεύσετε αυτή τη συνάντηση, γιατί δυστυχώς τα προβλήματά μας δεν μπορούν να περιμένουν.

Συνοδεύουμε αυτή την πρόσκλησή μας με το Ενημερωτικό Σημείωμα που απευθύναμε στους πολιτικούς αρχηγούς κατά την προεκλογική περίοδο, προκειμένου να αποκτήσετε μία πρώτη εικόνα των θεμάτων που μας απασχολούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση

Γεώργιος Πατούλης

Δήμαρχος Αμαρουσίου

Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet