Σκληρή επίθεση Γιώργου Πατούλη στη μειοψηφία του Δήμου Αθηναίων
Αυτοδιοίκηση

Σκληρή επίθεση Γιώργου Πατούλη στη μειοψηφία του Δήμου Αθηναίων

«Για τη σημερινή απαράδεκτη εικόνα της Αθήνας υπεύθυνη δεν είναι μόνον η σημερινή δημοτική Αρχή (σ.σ.: του Δήμου Αθηναίων), που αδυνατεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Μεγάλη ευθύνη έχουν επίσης και συγκεκριμένα πρόσωπα, που εκλέχθηκαν με τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τα οποία από την επομένη κιόλας των δημοτικών εκλογών του 2014 πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας», σημειώνει ο πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, Γιώργος Πατούλης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Όμιλος καταφέρεται, με σκληρό ύφος, κατά προσώπων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα μας βρουν απέναντι αυτοί που μετέτρεψαν την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου σε “συνιστώσα” της διοίκησης Καμίνη».

«Επέλεξαν να υπηρετήσουν τη δική τους προσωπική ατζέντα και να εξυπηρετήσουν όχι τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, αλλά τα προσωπικά τους συμφέροντα. Εδώ και περισσότερο από 3,5 χρόνια στηρίζουν τις αδιέξοδες πολιτικές επιλογές της σημερινής δημοτικής Αρχής της Αθήνας, με αντάλλαγμα θέσεις, αξιώματα και παχυλές αμοιβές από τον δημοτικό προϋπολογισμό», συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Είναι τα ίδια πρόσωπα που υπερψηφίζουν, κόντρα στη λαϊκή εντολή, αντί να ασκούν εποικοδομητική αντιπολίτευση, από τους ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς της διοίκησης Καμίνη, μέχρι τη δημιουργία  αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα και το πρόσφατο δάνειο “μαμούθ” των 55.000.000 ευρώ.

»Επιλέγουν την άνεση των πολυτελών γραφείων που τους έχει παραχωρήσει η σημερινή διοίκηση του Δήμου (για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που της προσφέρουν), μέχρι να τους ταράξει την ηρεμία μια ρόδα που αρνείται να γυρίσει.

»Είναι φανερό ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να δει “άσπρη μέρα” όσο στο τιμόνι της βρίσκεται η σημερινή δημοτική Αρχή, αλλά και μια αντιπολίτευση που ασκείται από “επαγγελματίες” δημοτικούς συμβούλους. Ασκείται από μετακλητούς υπαλλήλους κομμάτων που στηρίζουν πολιτικές αντίπαλων παρατάξεων, γιατί απλώς βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από όλα. Από ανθρώπους που λειτουργούν ως “Δούρειος Ίππος”, ώστε να μην επιτρέψουν να εμφανιστούν στο πολιτικό σκηνικό της Αθήνας οι δημιουργικές δυνάμεις εκείνες που θα οδηγήσουν στην ανατροπή της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης».

Και η ανακοίνωση του φορέα καταλήγει:

«Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά δεν θα επιτρέψει να εξελιχθεί σε σικέ παιχνίδι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο της Αθήνας.

»Θα αναδείξουμε, μαζί με τους πολίτες, τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους και θα επεξεργαστούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, για να δώσουμε στην Αθήνα τη χαμένη της αίγλη.

»Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση ένα πολύ καθαρό μήνυμα: Θα μας βρουν απέναντι αυτοί που μετέτρεψαν την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου σε “συνιστώσα” της διοίκησης Καμίνη. Η ώρα για τη Δημοτική Αλλαγή στην Αθήνα πλησιάζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet