Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» ο Γ. Πατούλης

Στη σημαντική προσφορά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αφορμή την επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Γ. Πατούλης εξήρε το έργο της ιδρύτριας του Συλλόγου Μαριάννας Βαρδινογιάννη και επισήμανε ότι τέτοιου είδους προσπάθειες αξίζουν, την υποστήριξη όλων των πολιτών.

Ειδικότερα επισήμανε:

«Το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Η ΕΛΠΙΔΑ”, αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Αξίζει ιδιαίτερη τιμή και σεβασμός στην κ. Βαρδινογιάννη, η οποία υπήρξε εμπνεύστρια της προσπάθειας και αποτέλεσε την “ψυχή” για την υλοποίησή της. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους όσους προσφέρουν ζωή στα παιδιά και ιδιαίτερα στα πάσχοντα από καρκίνο.

»Όταν υπάρχουν συνάνθρωποί μας και προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη τους σώζοντας ζωές τότε υπάρχει πραγματικά ελπίδα.

»Επιπλέον η λειτουργία της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών “ΕΛΠΙΔΑ” έχει προσφέρει σημαντικό έργο θεραπεύοντας παιδιά. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Η προσφορά στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα ότι το μέλλον της χώρας μας θα είναι καλύτερο».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωπος της Εκκλησίας, της κυβέρνησης, βουλευτές, δήμαρχοι και προσωπικότητες του πολιτικού και δημόσιου βίου.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet