Στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Θεσμικοί Φορείς

Στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Μια απόφαση που τιμά συνολικά την Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση πήρε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητστοτάκης, με τον ορισμό του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ως μέλους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Με αυτή τη συμβολική κίνηση, ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει τη σημασία και τη διαχρονική προσφορά της Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη και στην ιστορική διαδρομή της Ελλάδας, αναφέρει το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Αναγνωρίζει, παράλληλα, τον ρόλο της στο παράθυρο που ανοίγεται στο μέλλον, μέσω των πρωτοβουλιών του «Ελλάδα 2021», προσθέτει η ίδια ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Στο πρόσωπο του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, τιμάται το σύνολο των αυτοδιοικητικών στελεχών της χώρας, που καθημερινά υπηρετούν τους συμπολίτες τους με αμεσότητα, αίσθημα ευθύνης και αποτελεσματικότητα.

»Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα σταθεί αρωγός στη συνολική προσπάθεια της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και θα συνεργαστεί με την πρόεδρό της, Γιάννα Αγγελοπούλου και όλα τα μέλη της, ώστε η Επέτειος των 200 ετών από την
Ελληνική Επανάσταση του 1821 να αποτελέσει ένα ορόσημο για το «αύριο» της ελληνικής κοινωνίας».

O κ. Παπαστεργίου δήλωσε σχετικά: «Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκα μέλος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”». Η απόφαση αυτή ουσιαστικά αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στο παράθυρο που ανοίγεται στο μέλλον μέσω των πρωτοβουλιών του “Ελλάδα 2021”»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet