Στην ετήσια συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην ετήσια συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην 4η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) παρέστη ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης. Στη συνέλευση συμμετείχαν πλέον των 1.000 ξενοδόχων και ιδιοκτητών camping από όλη τη χώρα.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης κήρυξε η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αναπτύσσοντας τα πρώτα σχέδια της κυβέρνησης αναφορικά με τη στρατηγική στον τουρισμό, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης τόνισε ότι ο τουρισμός αποτελεί τη σταθερή δύναμη της χώρας και απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να εργασθούν από κοινού για να στηρίξουν και να εξασφαλίσουν το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με μέλη του ΞΕΕ και παράγοντες του τουρισμού ο κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι «η ΚΕΔΕ στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης του ελληνικού τουρισμού  και της ανάπτυξής του και τους δώδεκα μήνες του χρόνου και επισήμανε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ο ιατρικός τουρισμός στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης  ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση των εξελίξεων στον Παγκόσμιο και Ελληνικό Τουρισμό και στα βασικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας το 2014 του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων από τον γενικό διευθυντή του Ινστιτούτου, ομότιμο καθηγητή Γεράσιμο Ζαχαράτο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet