Στην ημέρα εορτασμού της Ελληνικής Αστυνομίας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην ημέρα εορτασμού της Ελληνικής Αστυνομίας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην επίσημη τελετή εορτασμού της Ημέρας Ελληνικής Αστυνομίας και της μνήμης του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του επισκόπου Θεσπιών Συμεών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Πατούλης ακολούθησε και την περιφορά της εικόνας του Ναού του Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατάνυξης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού τιμά και σέβεται το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και με πολύ χαμηλές απολαβές, δίνουν καθημερινά τον δύσκολο αγώνα για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών.

»Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη σημασία ενός θεσμού με ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία.

»Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, όπου η χώρα μας δοκιμάζεται, όπως και η κοινωνική συνοχή, η συμβολή των Ελλήνων αστυνομικών στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες είναι ουσιαστική. Είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου τους, μία ημέρα με ιδιαίτερη δύναμη και συμβολική αξία. Θα είμαστε στο πλευρό τους, διευκολύνοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet