Στην κοπή πίτας της Ομάδας Φίλων Ι.Ν. Αγ. Ασωμάτων Πεντέλης ο Βλ. Σιώμος
Αυτοδιοίκηση

Στην κοπή πίτας της Ομάδας Φίλων Ι.Ν. Αγ. Ασωμάτων Πεντέλης ο Βλ. Σιώμος

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομάδας Φίλων του Ιερού Ναού των Αγίων Ασωμάτων στην Πεντέλη.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε:

«Είμαστε και σήμερα εδώ σε αυτό το σημαντικό σημείο και τοπίο του Πεντελικού, που τον τελευταίο χρόνο χάρις στις προσπάθειες όλων μας αναδείχθηκε ξανά σε τόπο συγκέντρωσης και προσευχής, αλλά και σημείο συνάντησης περιπατητών, επισκεπτών και περιηγητών, όπως ήταν και καταφύγιο λατόμων και βοσκών τις προηγούμενες δεκαετίες.

»Οι προσπάθειες και οι δράσεις που όλοι μαζί κάναμε εδώ στους Άγιους Ασώματους, εντάσσονται σε μία ευρύτερη σειρά δράσεων αποκατάστασης χαρακτηριστικών σημείων του Πεντελικού και για το συγκεκριμένο σημείο όλοι μας αναλάβαμε και μία σοβαρή δέσμευση. Να μην αφήσουμε ξανά αυτό το εκκλησάκι να γίνει αντικείμενο βανδαλισμού και χώρος συγκέντρωσης περίεργων και περιθωριακών στοιχείων.

»Η προσέλευση του κόσμου σήμερα δικαιώνει την προσπάθειά μας. Πέρυσι ήμασταν οι μισοί. Εύχομαι και πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε διπλάσιοι… Και αυτό γιατί η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προστατεύει το ξωκλήσι από τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές! Εύχομαι στην Ομάδα Φίλων των Αγίων Ασωμάτων να είναι υγιείς και να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet