Στην τελετή αφής της φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην τελετή αφής της φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην τελετή αφής και παράδοσης της Φλόγας της Ελπίδας στον πρόεδρο της Ανώτατης Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019, Mohamad Abdulla Al Junaibi, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Πατούλης παρέστη κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απηύθυνε ο πρόεδρος των Special Olympic Hellas πρέσβης ε.τ., Διονύσης Κοδέλλας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Special Olympics Abu Dhabi 2019, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, πρέσβεων, εκπρόσωπων του πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού χώρου, μελών της ΔΟΕ και της ΕΟΕ, του πρόεδρου και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019, καθώς και επίσημων από όλον τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:

«Σήμερα άναψε η φλόγα της ελπίδας, της αλληλεγγύης, που στέλνει πολλά ηχηρά μηνύματα σε όλον τον κόσμο. Σηματοδοτεί τη δύναμη της ισχυρής θέλησης που έχουν όλοι οι αθλητές των Special Olympics και οι οποίοι αποτελούν ένα ισχυρό πρότυπο για όλους μας. Τους σεβόμαστε και τους θαυμάζουμε για το σθένος, την αγάπη τους για τη ζωή, το ήθος τους. Όλοι μας οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους και να μας γίνει τρόπος ζωής ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η διάθεση προσφοράς και συμμετοχής, η βούληση να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά.

»Θα είμαστε κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και θα τους στηρίζουμε ενεργά, ενθαρρύνοντας κάθε προσπάθειά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet