Στη Βουλή η ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα
Αυτοδιοίκηση

Στη Βουλή η ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, όπου ήρθε προς συζήτηση το θέμα που αφορά στην ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων και την υποχρεωτική δέσμευσή τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, παρέστη αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, τον α΄ αντιπρόεδρο Δημήτρη Καφαντάρη, τον γενικό γραμματέα Γιάννη Μουράτογλου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκο Χιωτάκη.

Παρά την αρχική πρόθεση της Κυβέρνησης να συζητηθεί το θέμα σε μια και μόνον συνεδρίαση της Επιτροπής, χωρίς να τοποθετηθούν οι φορείς  και στη συνέχεια να πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια με τη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος, τελικά ύστερα από τις πιέσεις που άσκησε η ΚΕΔΕ και οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια ακόμη συνεδρίαση της Επιτροπής, στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης 23 Απριλίου 2015.

Στη συνεδρίαση αυτή θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, θα παρουσιάσει τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού και τις αντιρρήσεις της πάνω στο περιεχόμενο της ΠΝΠ, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά το πρόσφατο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet