Στη θεία λειτουργία προς τιμήν του Αγ.  Ισιδώρου του Πηλωσιώτου στον Λυκαβηττό ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στη θεία λειτουργία προς τιμήν του Αγ. Ισιδώρου του Πηλωσιώτου στον Λυκαβηττό ο Γ. Πατούλης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε τον όρθρο και την αρχιερατική θεία λειτουργία προς τιμήν του Προστάτου Αγίου Ισιδώρου του Πηλωσιώτου, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους πιστούς που παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τον Άγιο Ισίδωρο τον φιλόσοφο ασκητή της Εκκλησίας, μία μεγάλη προσωπικότητα του ορθόδοξου μοναχισμού. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο που διανύει η χώρα μας οι πράξεις και οι ρήσεις αυτών των άγιων ανθρώπων αποτελούν φωτεινό οδηγό σκέψης και τρόπου ζωής.

»Όλοι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης οφείλουμε να εργαστούμε με σχέδιο, όραμα και αποτελεσματικότητα για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών και να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στις τοπικές κοινωνίες. Μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες. Με μοναδικό στόχο να βρούμε καθαρές, ριζικές λύσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet