Στον εορτασμό του Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών Άνω Πετραλώνων ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στον εορτασμό του Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών Άνω Πετραλώνων ο Γ. Πατούλης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε χθες, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στα Άνω Πετράλωνα, τη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε, και ακολούθως την περιφορά της εικόνας.

Ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν τους τρεις αγίους της Ορθοδοξίας.

Σε μήνυμά του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία. Οι Τρεις Ιεράρχες, οι προστάτες του πνεύματος, σηματοδοτούν την ένωση του θείου με την επιστήμη και την εκπαίδευση των παιδιών μας.

»Η παρακαταθήκη των Τριών Ιεραρχών είναι οδηγός μας και μας υπενθυμίζει τη σημασία της διαφύλαξης της παιδείας, που αποτελεί θεμέλιο μιας υγιούς και πολιτισμένης κοινωνίας. Καθήκον όλων μας είναι να επενδύσουμε σε μία καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας, για τους νέους μας με σωστές υποδομές και συνθήκες που θα διαμορφώνουν το κατάλληλο περιβάλλον για να ανθίζει η γνώση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει στηρίξει πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση γιατί πιστεύουμε ότι η γνώση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει η χώρα μπροστά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet