Ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το νέο έτος από τον Γ. Πατούλη
Αυτοδιοίκηση

Ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το νέο έτος από τον Γ. Πατούλη

Τις ευχές του για το 2015 έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ως προσκεκλημένος στη γιορτή για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να δεχτεί ο πρόεδρος τις ευχές και τα «Χρόνια πολλά» από τους πολιτικούς αρχηγούς και τους επικεφαλής φορέων και οργανισμών.

Ο κ. Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε το 2015 να είναι «μια χρονιά ενωτική για τη χώρα μας με τους πολίτες να αφήσουν στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα ώστε οι δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας να αποτελέσουν παρελθόν», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Πιστεύω ακράδαντα» δήλωσε ο κ. Πατούλης «ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης πρέπει με ενωτικό πνεύμα να βάλουμε πάνω από όλα τη χώρα μας και τους πολίτες της και να αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα ώστε οι δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας να αποτελέσουν παρελθόν. Η τοπική αυτοδιοίκηση στη προσπάθεια αυτή μπορεί να πρωτοστατήσει για την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet