Στους 88 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική – Κατέληξε 42χρονη
Αυτοδιοίκηση

Στους 88 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική – Κατέληξε 42χρονη

Στους 88 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2018 κατέληξε μια 42χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, έχοντας υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Την Παρασκευή, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η νεκροτομή των 86 που είχαν μεταφερθεί στην Υπηρεσία.

Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ταυτοποίηση συμμετέχουν και Γερμανοί γενετιστές.

Ήδη συγγενείς αγνοούμενων έχουν δώσει γενετικό υλικό ενώ ήδη κάποιοι έχουν δώσει και δεύτερο δείγμα για να βοηθήσουν στη διαδικασία.

Το πρωί της Παρασκευής, ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού, Χρύσας Σπηλιώτη, που παραμένει αγνοούμενη. Ακόμα, την Παρασκευή ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του πατέρα και του αδελφού της 13χρονης που πήδηξε στο κενό στο Μάτι, αλλά και τα δίδυμα 9χρονα κοριτσάκια.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των τεσσάρων παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα Σάββατο ή τη Δευτέρα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet