Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τον θάνατο των εργαζομένων του Δήμου Τήνου
Αυτοδιοίκηση

Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τον θάνατο των εργαζομένων του Δήμου Τήνου

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο, εν ώρα υπηρεσίας, δύο εργαζομένων στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τήνου, μετά από πτώση απορριμματοφόρου σε γκρεμό, εκφράζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα, στη συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος σημειώνεται:

«Η οικογένεια της Αυτοδιοίκησης θρηνεί για μία ακόμη φορά άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της.

»Εκ μέρους της ΚΕΔΕ θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στον Δήμο Τήνου για τον θάνατο των δύο δημοτικών υπαλλήλων στο τμήμα καθαριότητας, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

»Στον τρίτο δημοτικό υπάλληλο, που τραυματίστηκε, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

»Όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά όσοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας, εργάζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και επιτελούν το έργο τους με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος.

»Αξίζουν τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας.

»Σε αυτό το πλαίσιο είναι επιτακτική ανάγκη πρωτίστως να διαλευκανθούν άμεσα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

»Για άλλη μία φορά γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ, με τον πλέον τραγικό τρόπο, η ανάγκη ενδυνάμωσης της τοπικής διακυβέρνησης. Απαιτείται η αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς τους Δήμους προκειμένου μαζί με τους εργαζόμενούς τους να παρέχουν υπηρεσίες προς τους πολίτες με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet