Συμπαράσταση ΚΕΔΕ στο έργο του σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας»
Αυτοδιοίκηση

Συμπαράσταση ΚΕΔΕ στο έργο του σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας»

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας», Εμ. Μπασιά και τη γραμματέα του Δ.Σ, Δ. Κατσαρού.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Γ. Πατούλη για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει ο «Φάρος» στα άτομα με προβλήματα όρασης ανά την Ελλάδα, την προσπάθεια που καταβάλλει για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών και μέσων προαγωγής του πνευματικού και μορφωτικού τους επιπέδου.

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν είναι η κατασκευή ειδών καθαριότητας τα οποία προμηθεύουν σε δημοτικές αρχές και άλλες κρατικές υπηρεσίες, υπογραμμίζοντας ότι μέσω αυτής της δράσης στηρίζονται θέσεις εργαζομένων.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ζήτησαν τη στήριξη του προέδρου της ΚΕΔΕ προκειμένου να διευρυνθεί η δράση σε περισσότερους Δήμους της χώρας, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον κ. Γ. Πατούλη.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκα για τις κοινωνικές δράσεις του μη κερδοσκοπικού σωματείου “Φάρος Τυφλών Ελλάδας” και το σημαντικό έργο που υλοποιεί. Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων.

»Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει ότι έχει τη βούληση να βοηθήσει και να υποστηρίξει έμπρακτα όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

»Θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Είμαστε δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet