Συνάντηση εργασίας προέδρου ΠΕΔΑ και δημάρχου Παλλήνης
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση εργασίας προέδρου ΠΕΔΑ και δημάρχου Παλλήνης

Τον δήμαρχο Παλλήνης, Αθανάσιο Ζούτσο, επισκέφθηκε στο δημαρχείο Παλλήνης στον Γέρακα, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, και είχαν πολύωρη συνεργασία για θέματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα εκείνα που βρίσκονται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των αιρετών και διεκδικείται η επίλυσή τους.

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τα αποτελέσματα που είχαν μέχρι και σήμερα οι δράσεις και παρεμβάσεις της ΠΕΔΑ επί σειράς ζητημάτων που σχετίζονται με την ευρύτερη λειτουργικότητα των Δήμων και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους προς τους δημότες, όπως η κωδικοποίηση των επισημάνσεων και προβληματισμών των δημάρχων της Αττικής στον διάλογο που είχαν κατά τη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, στην ΠΕΔΑ και η προώθησή τους προς τον κ. υπουργό για αξιολόγηση και όπου είναι εφικτό προς επίλυση.

Ο δήμαρχος Παλλήνης, Α. Ζούτσος, έθεσε υπόψη του πρόεδρου της ΠΕΔΑ ζητήματα που απασχολούν έντονα την τοπική κοινωνία, όπως, η υποστελέχωση της Αστυνομίας και το έλλειμμα ασφάλειας των πολιτών, η ανάγκη υπογειοποίησης των πυλώνων υψηλής τάσης που διέρχονται κάθετα τον Δήμο, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση, κ.ά, ζητώντας από τον κ. Γ. Ιωακειμίδη να υποστηρίξει με τη θεσμική ιδιότητα του τη δραστική αντιμετώπισή τους από την κεντρική διοίκηση του κράτους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet