Συνάντηση ΚΕΔΕ με Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση ΚΕΔΕ με Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους

Συνεδριάζει την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 10:00 π.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με θέμα την αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων στους Δήμους, μετά την καθαρογραφή της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Την ίδια μέρα, στις 11 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργου Πατούλη, με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα από κοινού λύσεις, που θα αντιμετωπίζουν ριζικά το πρόβλημα, διασφαλίζοντας την παραμονή των συμβασιούχους στους Δήμους.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ καλεί όλα τα Δημοτικά Συμβούλια να συνεδριάσουν προκειμένου να πάρουν αποφάσεις υπέρ των συμβασιούχων.

Παράλληλα, ο κ. Γ. Πατούλης με σχετικές επιστολές που απέστειλε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στην ΠΟΠ-ΟΤΑ καλεί τα προεδρεία τους να παραστούν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις θέσεις τους, έτσι ώστε να διαμορφωθεί κοινή πρόταση για την επίλυση του ζητήματος, η οποία θα παρουσιαστεί αμέσως μετά τη συνεδρίαση στον αρμόδιο υπουργό Π. Σκουρλέτη.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8, Αθήνα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet