Συνάντηση με Ζ.Κ. Γιούνκερ ζητεί ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση με Ζ.Κ. Γιούνκερ ζητεί ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζητεί με επιστολή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Γιώργος Πατούλης, αφού επισημαίνει ότι η «Ελλάδα είναι κομμάτι της Ευρώπης», υπογραμμίζει ότι «η πρόσφατη απόφαση που λήφθηκε για τη διενέργεια δημοψηφίσματος δημιουργεί ένα μεγάλο δίλημμα και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Έλληνα πολίτη» και ζητεί να καθοριστεί μια συνάντηση μαζί του για την 1η ή 2 Ιουλίου 2015.

Σκοπός της συνάντησης, όπως υπογραμμίζει ο κ. Γ. Πατούλης, είναι να εκφράσει ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ «τη θέληση των Ελλήνων πολιτών να παραμείνουν πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και η χώρα τους αναπόσπαστο μέλος της Ένωσης των χωρών της Ευρώπης».

Παράλληλα, ζητεί από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να συνεχίσει «τις προσπάθειες για την εξεύρεση μιας λύσης αποδεκτής και από τις δύο πλευρές στο θέμα της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα».

«Αυτή η προσπάθεια των δημάρχων εστιάζει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στο να δοθεί ένα τέλος σε κάθε αμφισβήτηση της ευρωπαϊκής διάστασης του Έλληνα πολίτη» καταλήγει η επιστολή.

Δείτε την επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet