Συνάντηση προέδρου ΚΕΔΕ με αντιπροσωπεία της AHEPA για τους πυρόπληκτους
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση προέδρου ΚΕΔΕ με αντιπροσωπεία της AHEPA για τους πυρόπληκτους

Η περαιτέρω συνεργασία της ΚΕΔΕ με την American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) και η ανάπτυξη κοινών δράσεων με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ανατολική Αττική βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε χθες, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, με αντιπροσωπεία της ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης χθες το βράδυ στο Ξενοδοχείο «Αμαλία» στο Σύνταγμα με τον ύπατο πρόεδρο της AHEPA, George Loucas, τον Καναδό πρόεδρο, Chris Argyriou, τον κυβερνήτη Ευρώπης, Θάνο Πυτίνη, τον κυβερνήτη Ελλάδος, Σ. Κεφαλίδη, τον γραμματέα, Κ. Κοζυράκη, κ.ά.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κατάσταση στη Ραφήνα και στο Μάτι, ενώ διερευνήθηκαν τρόποι προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη βοήθεια από την AHEPA.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γ. Πατούλης, επισήμανε σχετικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού διαχρονικά συνεργάζεται με την AHEPA σε θέματα που αφορούν κοινωνικές δράσεις. Είναι σημαντικό, στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η χώρα μας λόγω της εθνικής τραγωδίας από τις πυρκαγιές, να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν το ουσιαστικό ενδιαφέρον τους για βοήθεια. Η επούλωση των πληγών των συμπολιτών μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Η ΚΕΔΕ θα συνεργαστεί στενά με την AHEPA προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για τον κοινό σκοπό της παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet