Συνάντηση προέδρου ΠΕΔΑ με τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση προέδρου ΠΕΔΑ με τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου

Τη δήμαρχο Δήμου Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, στο δημαρχείο της πόλης και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί της για θέματα τοπικού και ευρύτερου αυτοδιοικητικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων εργασίας με τους δημάρχους του λεκανοπεδίου  Αττικής.

Η κ. Μ. Ανδρούτσου από κοινού με τους συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ για τις εξελισσόμενες παρεμβάσεις στην πόλη, αρκετές από τις οποίες γίνονται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και με την ολοκλήρωση τους αναμένεται να αναβαθμίσουν τόσο την καθημερινότητα των πολιτών όσο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου προς τους Δημότες.

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης, αναφερόμενος στις υπό εξέλιξη δράσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής επεσήμανε με έμφαση τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018  ημερίδας της ΠΕΔΑ με θέμα τις επιβαλλόμενες δράσεις πολιτικής προστασίας εκ μέρους των Δήμων για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου.

«Πρόκειται» ανέφερε ο κ. Γ. Ιωακειμίδης «για μια μελέτη εξαιρετικού ενδιαφέροντος την οποία ζητήσαμε ως Π.Ε.Δ.Α. από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και  θα παρουσιαστεί ενώπιον των αιρετών της Αττικής από τον πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), κ. Ευθύμιο Λέκκα».

«Προσωπικά, είμαι της αρχής τουλάχιστον εμείς οι αυτοδιοικητικοί, να λειτουργούμε για ζητήματα  υψηλού κινδύνου ως Προμηθείς και όχι ως Επιμηθείς… Στο πνεύμα αυτό εντάσσεται και η συγκεκριμένη δράση μας» τόνισε.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, εκτός της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Ηλίας Σαββάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ελένη Χατζηδημητρίου, οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών Υπηρεσιών, Αναστάσιος Σοφιανόπουλος, Τεχνικών Υπηρεσιών, Άγγελος Γαβαλάς, Ποιότητας Ζωής, Σπήλιος Διαβολίτσης και ο εντεταλμένος επί θεμάτων Υγείας & Πρόνοιας σύμβουλος, Βασίλειος Κουτσανδρέας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet