Συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ με τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ με τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας

Με τον πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα Δρ. Rayed Krimly συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψή του στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2014.

Κατά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρέδωσε συλλυπητήρια επιστολή στον Δρ. Rayed Krimly για τη μεγάλη απώλεια του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Σαούντ, προς τον διάδοχο του θρόνου, Σαλμάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Σαούντ.

Στην επιστολή εκφράζεται η θλίψη “από το άκουσμα του θανάτου του, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, τον οποίο -όπως αναφέρεται- θα θυμούνται για πολύ καιρό για την ακεραιότητα, τις προσπάθειές του για ειρήνη, την αφοσίωσή του και όλα αυτά που πρόσφερε στον λαό του”.

Επίσης σημαντική αναφορά έγινε και στο θέμα που αφορά τον ιατρικό τουρισμό. Ο κ. Γ. Πατούλης δέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τον ομόλογό του, δήμαρχο του Ριάντ, πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, την προώθηση καμπάνιας για τον τουρισμό και την ανάπτυξη επενδύσεων, που θα μπορούν να γίνουν μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet