Συνέντευξη Τύπου και συμμετοχές στον 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο
Ηλ. Ψηνάκης & Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Συνέντευξη Τύπου και συμμετοχές στον 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου με θέμα «ΑΓΩΝΑΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – Κυριακή 5 Απριλίου 2015», τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:30 στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Γενναδίου 8, Αθήνα).

Εν τω μεταξύ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή των δρομέων στον 2ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου και διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνος, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ).

Ο κόσμος φαίνεται ότι «αγκαλιάζει» για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση, όπου παράλληλα διεξάγονται αγώνες δρόμου 5 χλμ. & 10 χλμ. καθώς και 1.000 μέτρων για παιδιά.

Πόλος έλξης αποτελεί το γεγονός ότι ο αγώνας πραγματοποιείται σε μια ιστορική πόλη και σε μια ιστορική διαδρομή, στον Μαραθώνα και στη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Άλλωστε το σύνθημά του είναι «Μαραθώνας Αρχή και Τέλος» και η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων θα πραγματοποιηθούν στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.

Άλλο ένα στοιχείο είναι η ποικιλία των αποστάσεων, που δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους δρομείς όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους τρέχοντας σε κομμάτι της ιστορικής διαδρομής, αλλά και να συμβάλλουν στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης (συνεργασία με ΕΥ ΖΗΝ, Ελληνικό Κέντρο Μαστολογίας κ.λπ.).

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 για τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000 μ. και 5.000 μ. και μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 για τα 1.000 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.half-marathon.gr

H Οργανωτική Επιτροπή

Γιώργος Πατούλης – Πρόεδρος ΚΕΔΕ
Κυριάκος Λαζαρίδης – Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου
Σπύρος Ανδριόπουλος – Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου
Χρήστος Παπαχρήστος – Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου/Ομοσπονδιακός Προπονητής
Μαρία Πολύζου – Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Δρόμου
Σπύρος Λιβαθινός – Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Μαραθώνος
Κων/νος Λάσκος – Δημοτικός σύμβουλος
Βάσια Αναστασίου – Δημοτική σύμβουλος
Ντενίζ Παναγοπούλου – Πρωταθλήτρια Τένις
Κωνσταντίνος Θάνος – Πρωταθλητής Πάλης & πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης
Βαγγέλης Περρής – Δημοσιογράφος
Θέμης Μάλλης – Δημοσιογράφος
Βασιλική Μπέκα – Σύμβουλος Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Βάσω Μελανίδη – Σύμβουλος Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet