Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Σαν τον κλέφτη» έφυγε ο υπ. Εσωτερικών από το υπουργείο για να μην αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους
Φωτογραφία: Μάκης Βορίδης/FB
Αυτοδιοίκηση

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Σαν τον κλέφτη» έφυγε ο υπ. Εσωτερικών από το υπουργείο για να μην αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, με αφορμή την πανελλαδική απεργία στους δήμους τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου, καταγγέλλει «την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, που προκλητικά, πέντε λεπτά πριν φτάσει η πορεία των εργαζομένων στο υπουργείο, σαν το κλέφτη σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας πίσω του  διμοιρίες των ΜΑΤ. Βέβαια, αν στη θέση των εργαζομένων ήταν κανένας βιομήχανος ή κανένας εφοπλιστής, ο υπουργός και συνολικά η κυβέρνηση θα έκανε κωλοτούμπες για να τον συναντήσει».

«Θα μας απαντήσει η κυβέρνηση γιατί κρύβεται, αφού όπως ισχυρίζεται η πολιτική της κινείται στις σωστές ράγες;» αναρωτιέται το Συνδικάτο και προσθέτει: «Γιατί φοβάται να αντιμετωπίσει τους συναδέλφους συμβασιούχους που δουλεύουν στις υπηρεσίες καθαριότητας για τρία και τέσσερα χρόνια; Γιατί φοβάται να αντιμετωπίσει τους συμβασιούχους των παιδικών σταθμών που δουλεύουν για δεκαπέντε και δεκαέξι χρόνια μέσα από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ;».

«Είναι ξεκάθαρο», όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές, «ότι και η σημερινή κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες, έχουν πάρει καθαρή θέση. Ανταγωνίζεται η μία την άλλη πώς θα χτυπήσουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, όπως τη μόνιμη και σταθερή δουλειά, προκειμένου να υλοποιήσουν τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet