Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ στις 24/3
Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ στις 24/3

Συνεδριάζει την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, στις 11:00 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στα γραφεία της Ένωσης, Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 3ος  όροφος, στην Αθήνα.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  • Ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη για: α) διάταξη για τις οφειλές προς τους ΟΤΑ, β) προϋπολογισμούς των δήμων, γ) προσλήψεις τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ, δ) παραχώρηση χρήσης αιγιαλού, ε) προστασία προσωπικών δεδομένων από αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
  • Προτάσεις επί του σχεδίου νόμου «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Εισηγητές: Μ. Καρπέτας, πρόεδρος Επιτροπής Θεσμών και Ισότητας της ΚΕΔΕ, Ι. Καϊτεζίδης, αντιπρόεδρος Επιτροπής Θεσμών και Ισότητας της ΚΕΔΕ.
  • Ανάληψη πρωτοβουλιών της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και άλλους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet