Συνεργασία Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Αυτοδιοίκηση

Συνεργασία Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Έχοντας στο επίκεντρο τους νέους και την προώθηση στρατηγικών για τη σωστή ενημέρωση και την πρόληψη η πρόεδρος του Ομίλου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ιατρικών εργαστηρίων «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.», Ευάγγελο Σπανό και τη σύζυγό του Μάχη Σπανού. Η εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ιατρικών εργαστηρίων στην Αθήνα.

Η κα Πατούλη με αφορμή την προώθηση στρατηγικών συνεργασιών του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με φορείς που μπορούν να αναπτύξουν ανθρωποκεντρικές – συλλογικές δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, τονίζει τα εξής:

«Πιστεύουμε στη συνένωση δυνάμεων και στη σύνθεση δημιουργικών παρεμβάσεων προς όφελος της κοινωνίας και των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων. Ιδιαίτερα σήμερα, εν μέσω κοινωνικής, οικονομικής και αξιακής κρίσης, συλλογικότητες, φορείς και ενεργοί πολίτες οφείλουμε να θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα δράσεις, πρωτοβουλίες και στρατηγικές που έχουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, κ. Σπανό, και τη σύζυγό του για τη θετική ανταπόκρισή τους στις γόνιμες προτάσεις και ιδέες που τους θέσαμε οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται πιλοτικά το αμέσως επόμενο διάστημα. Αναγνωρίζοντας το κύρος και τη διαχρονική προσφορά της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στο κοινωνικό σύνολο, θεμελιώνουμε από κοινού στοχευμένες στρατηγικές που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και αγκαλιάζουν τη νεολαία του Αύριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet