Συνεργασία ομίλου για την UNESCO Β.Π. και Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης ΟΗΕ
Αυτοδιοίκηση

Συνεργασία ομίλου για την UNESCO Β.Π. και Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης ΟΗΕ

Σημαντική και εποικοδομητική συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων και του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ, μετά τη συνάντηση που είχε η πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με τον εκπρόσωπο του ΠΚΠ, Δ. Φατούρο, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζήτησαν για επικείμενες συνεργασίες στον τομέα του Πολιτισμού και της Παιδείας, «προάγοντας από κοινού τα ιδεώδη του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών στην εκπαιδευτική κοινότητα», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση η πρόεδρος του Ομίλου σημείωσε:

«Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε τη χαρά να υπογράψουμε κοινό σύμφωνο συνεργασίας με τον εκπρόσωπο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ, κ. Φατούρο, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων και πρωτοβουλιών. Με επίκεντρο τα πανανθρώπινα ιδανικά που πρεσβεύει ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, θα δώσουμε την ευκαιρία στους νέους να αναζητήσουν γόνιμα κίνητρα και ερεθίσματα, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους διαπαιδαγώγησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet