Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους, 81 οι νεκροί
Αυτοδιοίκηση

Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους, 81 οι νεκροί

Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, με την πυροσβεστική υπηρεσία παράλληλα, να κάνει λόγο για 81 επιβεβαιωμένους νεκρούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, διασώστες και μέλη του Ερυθρού Σταυρού συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις επίγειες περιπολίες στις πληγείσες περιοχές.

Η εν εξελίξει έρευνα εστιάζει στη θέση Μάτι, αλλά και στην γύρω περιοχή, αναζητώντας τυχόν αγνοούμενους στην κυριολεξία από σπίτι σε σπίτι.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς των αγνοούμενων καλούνται να προσέρχονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Γουδί, από σήμερα έως την Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 20.00.

Στόχο αποτελεί η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συγγενών για τη διαδικασία της ταυτοποίησης των θυμάτων.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί πάνω από 60 σοροί, με τη σχετική διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναγνώριση των θυμάτων πραγματοποιείται με τη μέθοδο της μακροσκοπικής διαδικασίας και του DNA.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των αγνοούμενων θα παραμείνει αδιευκρίνιστος έως ότου ολοκληρωθεί η αναγνώριση και ταυτοποίησης των σορών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet