Αγιασμός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ομίλου για την UNESCO B.Π.
Σύνδεσμοι-Φορείς

Αγιασμός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ομίλου για την UNESCO B.Π.

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, παρουσία της προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, των εκπαιδευτικών του Κέντρου, γονέων και μαθητών, σηματοδοτήθηκε η έναρξη των μαθημάτων της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου 2021-2022 του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής «STEMEducation», αλλά και με καταξιωμένους, έμπειρους εκπαιδευτικούς, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους, να αναζητήσουν και να αναδείξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, όπως αναφέρει ο Όμιλος.

Το ΚΔΑΠ του Ομίλου έχει σκοπό να προάγει την επαφή των παιδιών με τον πολιτισμό και τις επιστήμες με τρόπο διαδραστικό μέσα από τα προγράμματα του ΚΔΑΠ, όπως η εκπαιδευτική ρομποτική, τα ομαδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, το τραγούδι (karaoke), το θεατρικό παιχνίδι, οι εικαστικές τέχνες, η μουσική αγωγή, η γυμναστική και ο χορός, η δημιουργική γραφή και οι δεξιότητες μελέτης.

Τα μαθήματα του ΚΔΑΠ διεξάγονται κατά τις απογευματινές ώρες στο κτήριο που στεγάζει τα γραφεία του Ομίλου (Λεωφ. Κηφισιάς 100 και Μαραθωνοδρόμου 83).

Οι εγγραφές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ιδιωτικά και με voucher, βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι για κατόχους voucher η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Όμιλο Βορείων Προαστίων στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6140823 και 210 6142169 ή μέσω Ε-mail στο [email protected].

Η κ. Σταυράκη Πατούλη δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά που, ύστερα από τη δύσκολη περυσινή περίοδο, που ανέκοψε τη ροή των μαθημάτων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου μας, επανερχόμαστε, ξεκινώντας με αισιοδοξία τη φετινή εκπαιδευτική περίοδο. Μέσα από τη συνεργασία μας με πιστοποιημένους οργανισμούς όπως το STEM Education, αλλά και έμπειρους δασκάλους, ανοίγουμε νέους ορίζοντες δράσης, γνώσης, εμπειρίας στα παιδιά μας, προσφέροντάς τους τη χαρά να εκφραστούν δημιουργικά, να πειραματιστούν, να αγαπήσουν τη μάθηση, να αναπτύξουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους, και να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους.

»Η γνώση είναι δύναμη και δικαίωμα κάθε παιδιού. Εμείς, πιστοί στις αρχές της ισότητας που υπηρετούμε, συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά αδιακρίτως, προσφέροντάς τους γνώσεις, εμπειρίες και πολύτιμα εφόδια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet