Ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Να γιατί απεργούμε
Eurokinissi.gr
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Να γιατί απεργούμε

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» με επιστολή του προς τους γονείς ενημερώνει για τους λόγους που θα απεργήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς, επιλέγουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα από αυτή την επιστολή, συναισθανόμενοι την κοινή μας αγωνία για τη μόρφωση και την πρόοδο των παιδιών μας. Γιατί αυτός είναι ο κοινός μας σκοπός, το καλύτερο για τα παιδιά σας, “για τα παιδιά μας”.

»Όπως ίσως θα έχετε ακούσει η κυβέρνηση το καλοκαίρι ψήφισε έναν νόμο, με τίτλο “Για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου και τη στήριξη των εκπαιδευτικών”. Και θα έλεγε κανείς ότι σαν τίτλος, μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Και εμάς τους εκπαιδευτικούς και εσάς τους γονείς και φυσικά τους ίδιους τους μαθητές. Ποιος δε θέλει άλλωστε την αναβάθμιση του μορφωτικού επιπέδου; Ποιος δε θέλει την πλήρη στήριξη των εκπαιδευτικών, ώστε να έχουν όλα τα μέσα για να δώσουν ό,τι καλύτερο στα παιδιά; Αν κοιτάξουμε όμως καλύτερα μέσα στην καθημερινότητα, μέσα στα σχολεία και τις τάξεις, θα δούμε ότι ο τίτλος είναι πραγματικά παραπλανητικός».

Ο Σύλλογος καλεί τους γονείς να είναι όλοι μαζί, σε έναν κοινό αγώνα, «ενάντια στο σχολείο που θέλουν να φτιάξουν, του ανταγωνισμού, της ημιμάθειας και της ιδιωτικοοικονομικής λειτουργίας», χαρακτηρίζοντας ως παραπλανητική την προβολή από πλευράς της κυβέρνησης της λεγόμενης «αξιολόγησης».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet