Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας: Χωρίς τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό δεν θα υπάρξουν μαθήματα
Σύνδεσμοι-Φορείς

Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας: Χωρίς τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό δεν θα υπάρξουν μαθήματα

Το Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας (περιοχή αρμοδιότητας των Δήμων Παπάγου – Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Μελισσίων – Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού), καλεί τους καθηγητές να προστατεύσουν το σύνολο των μελών της σχολικής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδίων, με βάση τις οδηγίες της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΔΥ, προτάσσοντας τον παιδαγωγικό ρόλο του εκπαιδευτικού προς αποφυγή ακραίων συμπεριφορών.

Σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει έγκαιρα στις σχολικές μονάδες ο απαιτούμενος υγειονομικός εξοπλισμός, καλεί τους καθηγητές να μην προχωρήσουν στις διαδικασίες έναρξης των μαθημάτων, ώστε να προστατεύσουν την υγεία όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επιπλέον Το Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας, με βάση τη θέση του κλάδου για 15 μαθητές κατ’ ανώτατο όριο ανά τμήμα, όπως ψηφίστηκαν από τη Γ.Σ. των προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου του 2020, ζητά από τους συλλόγους εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς του να συνεδριάσουν και να συντάξουν σχετικό πρακτικό, ζητώντας τον χωρισμό των πολυπληθών τμημάτων με κάθε πρόσφορο τρόπο και στη συνέχεια να το στείλουν στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, καθώς και να το κοινοποιήσουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet