Για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων συζήτησαν αντιπροσωπεία του ΠΕΣΥΔΑΠ με τον δήμαρχο Αθηναίων
Σύνδεσμοι-Φορείς

Για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων συζήτησαν αντιπροσωπεία του ΠΕΣΥΔΑΠ με τον δήμαρχο Αθηναίων

«Σε φιλικό κλίμα κατανόησης και συνεργασίας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος των Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), πραγματοποιηθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας του με τον δήμαρχο Αθηναίων.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρηγόρης Γουρδομιχαλης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη του Δήμου Αθηναίων στον ΠΕΣΥΔΑΠ και τον ενημέρωσε ότι, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» και την Περιφέρεια Αττικής, είναι σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και των υποδομών του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).

Επίσης, τον ενημέρωσε ότι από τις αρχές του καλοκαιριού ο ΠΕΣΥΔΑΠ θα είναι έτοιμος να εφαρμόσει για πρώτη φορά ευρύτατο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ώστε επικουρικά με την αντίστοιχη δράση των Δήμων – μελών του να ελεγχθεί αποτελεσματικά ο υπερπληθυσμός τους.

Ο κ. Μπακογιάννης χαιρέτισε τη συνεργασία των δύο φορέων, αναγνώρισε τη δράση του ΔΙΚΕΠΑΖ και τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει σε όλα τα επίπεδα τις προσπάθειές του για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, η κ. Σεραφίνα Αβραμίδου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, καθώς και τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΣΥΔΑΠ Δημήτρης Καρύδης, αντιδήμαρχος Πειραιά και Τάσος Θεοδωράκος, αντιδήμαρχος Περιστερίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet