Για 5η συνεχή θητεία πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής ο Παύλος Καμάρας
Σύνδεσμοι-Φορείς

Για 5η συνεχή θητεία πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής ο Παύλος Καμάρας

Σε συνεδρίασή του το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής εξέλεξε τον πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου του. Παμψηφεί, για 5η τριετή θητεία, εκλέχθηκε ως πρόεδρος ο πρ. δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

Στις θέσεις των αντιπροέδρων εκλέχθηκαν, επίσης, με ομοφωνία οι Θεόδωρος Γεωργάκης πρ. δδήμαρχος Ηλιούπολης και Κώστας Αναστόπουλος, πρ. δήμαρχος ΄Υδρας, ενώ στη θέση του γεν. γραμματέα και του ταμία εξελέγησαν οι Κώστας Μακρυνόρης, πρόεδρος Βιλίων και πρ. δήμαρχος Βιλίων και Γιώργος Κουράσης, πρ. δήμαρχος Χαλανδρίου, αντίστοιχα.

Ο κ. Καμάρας μετά την επανεκλογή του δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι συνάδελφοί μου της Αυτοδιοίκησης να με εμπιστεύονται στη θέση του προέδρου του σημαντικού αυτού Οργάνου της Αυτοδιοίκησης και μάλιστα παμψηφεί. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα γιατί πρόκειται για ανθρώπους με πολλές περγαμηνές και διακρίσεις στη ζωή τους και πολυετή προσφορά στους Δήμους τους και στις τοπικές κοινωνίες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Παράλληλα τους συγχαίρω για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. Μαζί θα δουλέψουμε και τα επόμενα 3 χρόνια για μια Αυτοδιοίκηση πιο αποτελεσματική και για μια Κοινωνία προσφοράς και Αλληλεγγύης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet