Δικαίωση του ΠΕΣΥΔΑΠ για σε βάρος του συκοφαντίες
Σύνδεσμοι-Φορείς

Δικαίωση του ΠΕΣΥΔΑΠ για σε βάρος του συκοφαντίες

Δικαιώθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιά ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) για σε βάρος του συκοφαντίες.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΕΣΥΔΑΠ επισημαίνει τα εξής:

Παραδειγματική τιμωρία στον συκοφάντη από την Ελληνική Δικαιοσύνη

Καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιά κτηνίατρος, με ποινή φυλάκισης 1 έτους και 18 μηνών για κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή ψευδή καταμήνυση, για ψευδορκία μάρτυρα και για κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και του προέδρου του, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, και εργαζομένων.

Ο ΠΕΣΥΔΑΠ είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του κτηνιάτρου, καθώς αυτός συστηματικά, με συνεχείς αναφορές και ενέργειές του, προέβαινε σε κατασυκοφάντηση του ΠΕΣΥΔΑΠ – ΔΙΚΕΠΑΖ και σε ψευδείς εναντίον των νομίμων εκπροσώπων του και των εργαζομένων του μηνύσεις.

Η μηνυτήρια αναφορά υπεβλήθη, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε να παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη όποιος συκοφαντεί το έργο του ΠΕΣΥΔΑΠ – ΔΙΚΠΕΠΑΖ και κατ’ επέκταση των Δήμων – μελών του και της Αυτοδιοίκησης γενικότερα.

Η απόφαση για προσφυγή στη Δικαιοσύνη στο εξής οποιοσδήποτε ξεπερνά τα όρια της θεμιτής κριτικής και προβαίνει σε κατασυκοφάντηση του ΠΕΣΥΔΑΠ – ΔΙΚΕΠΑΖ. Η απόφαση αυτή ελήφθη διότι κάποιοι επαγγελματίες «φιλόζωοι», επιτίθενται συνεχώς, κατά τρόπο οργανωμένο και συστηματικό στον ΠΕΣΥΔΑΠ και βάλλουν ευθέως εναντίον της λειτουργίας του και του έργου του ΔΙΚΕΠΑΖ, όσον αφορά στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, με σκοπό να εξυπηρετήσουν ανεμπόδιστα τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις έκνομες ορέξεις τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet