Δράσεις Πολιτισμού ΣΒΑΠ: Διαδικτυακή προβολή της παράστασης «Η δική της επανάσταση»
Σύνδεσμοι-Φορείς

Δράσεις Πολιτισμού ΣΒΑΠ: Διαδικτυακή προβολή της παράστασης «Η δική της επανάσταση»

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) συνεχίζει τις δράσεις του προγράμματος «Πολιτισμός με Ασφάλεια», υλοποιώντας σημαντικές πολιτιστικές δράσεις, σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς εγνωσμένης αξίας και, φυσικά, με τους Δήμους μέλη του.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδημοτικής Συνεργασίας «Εν Άστει» και σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου η θεατρική παράσταση «Η δική της επανάσταση», έχοντας ως άξονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους δημότες των Δήμων μελών του ΣΒΑΠ από τις 10π.μ. μέχρι τις 10π.μ. της επόμενης μέρας. Ο σύνδεσμος (link) και ο κωδικός πρόσβασης για τη δωρεάν είσοδο των δημοτών θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΠ (www.sva.gr).

Στόχος του προγράμματος είναι ο Πολιτισμός για όλους και η ελεύθερη και ίση πρόσβαση των συνανθρώπων μας στα πολιτιστικά αγαθά, καθώς και η ενίσχυση του πολιτισμού που πλήττεται τόσο πολύ στην παρούσα δυσμενή συγκυρία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet