Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο 5 Ιουνίου στη Ρεματιά Πεντέλης-Χαλανδρίου
Κοινωνία

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο 5 Ιουνίου στη Ρεματιά Πεντέλης-Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου και o Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δήμου Πεντέλης «Η Πεντέλη μας» οργανώνουν δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 10:00.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Συλλόγου σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος του 2021 (Σάββατο 5 Ιουνίου) ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου και o Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δήμου Πεντέλης «Η Πεντέλη μας» σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διάσχιση της Ρεματιάς από την πλατεία Αγίας Τριάδας στην Παλαιά Πεντέλη μέχρι την πεντάτοξη γέφυρα στα Μελίσσια το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Θα ξεκινήσουμε στις 10:00 π.μ. από την εκκλησιά της Αγίας Τριάδας στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης. Θα πορευτούμε παράλληλα με τη ρεματιά καθώς και σε δρόμους και δρομάκια κοντά στο ρέμα μέχρι την Πεντάτοξη γέφυρα της δούκισσας της Πλακεντίας. Κατόπιν, θα καταλήξουμε στο πάρκο της οδού Θήρας όπου και θα ολοκληρώσουμε την διαδρομή με πικ-νικ (σάντουιτς, φρούτα και νερό θα έχουμε μαζί μας).

Ενδιάμεσα, θα περάσουμε από πρόσφατα καθαρισμένη διαδρομή που φτάνει, μέσα από το παλαιό αμαξοστάσιο της Νέας Πεντέλης, στη γέφυρα Αλέξανδρου Παναγούλη. Στο σημείο αυτό θα τοποθετήσουμε ταμπέλα που θα σηματοδοτεί την είσοδο του τμήματος του μονοπατιού αυτού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet