Εθελοντικός καθαρισμός σε Δάσος Θεοκλήτου και Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου από ΣΠΑΠ και Δήμους Βριλησσίων και Πεντέλης
Κοινωνία

Εθελοντικός καθαρισμός σε Δάσος Θεοκλήτου και Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου από ΣΠΑΠ και Δήμους Βριλησσίων και Πεντέλης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με τους Δήμους Βριλησσίων και Πεντέλης, στο πλαίσιο της 8ης Γιορτής Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιήσουν εθελοντικό καθαρισμό στο Δάσος Θεοκλήτου και στη Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου. Η δράση έχει στόχο τη διατήρηση και την ανάδειξη του εξαιρετικού φυσικού τοπίου του Πεντελικού.  

Το ραντεβού έχει καθοριστεί στη συμβολή Παύλου Μελά και Λ. Πεντέλης (έναντι στάσης ΟΑΣΑ) στις 10 π.μ. και χρειάζεται βασική πεζοπορική περιβολή (μποτάκια, καπέλο κ.λπ.).

«Ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον και η συμμετοχή στις δράσεις προστασίας του είναι δείγμα προόδου και πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας μας» αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Από την πλευρά της, η δημοτική αρχή Βριλησσίων τονίζει: «O Δήμος Βριλησσίων εκδηλώνει το ενδιαφέρον του έμπρακτα για αυξημένη περιβαλλοντική προστασία με εκδηλώσεις ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών με στόχο έναν δήμο πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό, πιο πράσινο. Καλούμε τους δημότες και τις νέες και νέους να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό των δασικών περιοχών μας, καθώς και στις άλλες δράσεις και εκδηλώσεις της 8ης Γιορτής Περιβάλλοντος. Ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον και η συμμετοχή στις δράσεις προστασίας του είναι δείγμα προόδου και πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet