Εκδήλωση-βράβευση στο φυλάκιο «Μοναστήρι» για τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας
Σύνδεσμοι-Φορείς

Εκδήλωση-βράβευση στο φυλάκιο «Μοναστήρι» για τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο φυλάκιο «Μοναστήρι» του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής προστασίας Βορειο-Ανατολικού Τομέα Υμηττού εκδήλωση με θέμα «Εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας –Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας» και βράβευση εν ενεργεία. αλλά και αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας που είναι εθελοντές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο οποίος παρέδωσε τους τιμητικούς πάπυρους στους εργαζόμενους (εθελοντές) στα Σώματα Ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία και Πυροσβεστική), όπως και στους αποστράτους αυτών που είναι μέλη του Σωματείου.

Ο υπουργός δίνοντας τιμητική πλακέτα, αναφερόμενος στο Σωματείο είπε: «Εσείς που συνδυάζετε την δουλεία σας και τη σωστή και συνειδητή εφαρμογή των καθηκόντων σας, με το ότι προσφέρετε στον ελεύθερο χρόνο σας εθελοντικά στην προσπάθεια για να σώσουμε αυτόν τον πνεύμονα πρασίνου της Αττικής είστε πρότυπα».

Τιμητική πλακέτα έδωσε στο Σωματείο και ο δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών, Ισίδωρος Μάδης, ενώ βραβεύτηκαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας Α.Τ. και Τ.Α. Παιανίας, Α.Τ. και Τ.Α. Αγίας παρασκευής και Α.Τ. και Τ.Α. Χολαργού-Παπάγου για την πολύτιμη προσφορά τους στον τομέα της Πολιτικής προστασίας στην περιοχή δραστηριοποίησης τους και του Σωματείου στον Υμηττό.

Ως πρόσωπο της αντιπυρικής περιόδου και για την προσφορά της βραβεύτηκε η διοικητής του Β’ τμήματος τροχαίας Ανατολικής Αττικής, Μαρία Καλαιτζίδου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη , ο εκπρόσωπος του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασιλείου Ζορμπά, δ/ντης Γραφείου Πολιτικής προστασίας, Νικόλαος Τσιντάνος, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Πετράκης, ο εκπρόσωπος του προέδρου του ΣΠΑΥ, Γιάννη Κωνσταντάτου, Χρήστος Κιούσης , ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, Ιωάννης Σαμωνάς, ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, Σταύρος Θανάσης, μέλη του Σωματείου όπως και φίλοι του Σωματείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet