ΕΝΔΑ: Ένα μεγάλο μπράβο στους δημάρχους για τη συμβολή της στη μάχη κατά του κορωνοϊού
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΕΝΔΑ: Ένα μεγάλο μπράβο στους δημάρχους για τη συμβολή της στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Με ανακοίνωσή της που υπογράφει ο πρόεδρός της, Παύλος Καμάρα, η Ένωση Δημάρχων Αττικής δίνει τα εύσημα στους δημάρχους για την συμβολή τους στη μάχη κατά της πανδημίας της «Covid-19», σημειώνοντας:

Αναμφισβήτητα, μετά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, μεγάλοι πρωταγωνιστές στην αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας αναδεικνύονται οι δήμαρχοι! 

Με αυταπάρνηση και υπέρμετρο ζήλο, με κοινωνική ευαισθησία πέραν και πάνω από κάθε υπηρεσιακό καθήκον, έπεσαν στη μεγάλη μάχη να αποτρέψουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, να στηρίξουν τον αδύναμο πολίτη, ώστε κανένας να μη νοιώσει μόνος και απροστάτευτος!

Παράλληλα, συνέβαλαν στο να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες των Δήμων υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Με συμμάχους τους, τους υπαλλήλους των Δήμων τους δώσανε στην κυριολεξία «τα ρέστα τους» και τα κατάφεραν!

Η Αυτοδιοίκηση και σε αυτή την περίπτωση δικαίωσε τον ρόλο της, δίπλα στο πολίτη! Στην πράξη!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την καθολικά ομολογημένη επιτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης συντονίζει ένας δικός μας άνθρωπος. Ο Νίκος Χαρδαλιάς που, έχοντας ως «background» τρεις επιτυχημένες θητείες δημάρχου και μία στη Περιφέρεια, μαζί με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, έχει επιτύχει απόλυτα στο έργο του!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους δημάρχους!

Άλλωστε είναι και μια παρακαταθήκη για την εμπιστοσύνη που θα πρέπει να δείξει, στην πράξη πια, η κεντρική διοίκηση σε έναν θεσμό που στα δύσκολα και στις κρίσεις ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet