Επίσκεψη εργασίας του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου στο ΔΙΚΕΠΑΖ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Επίσκεψη εργασίας του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου στο ΔΙΚΕΠΑΖ

Επίσκεψη εργασίας στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 3/7/2020 ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, περιηγήθηκε στους χώρους προσωρινής διαμονής και εκτόνωσης των αδέσποτων ζώων, στα χειρουργεία, στα εργαστήρια και στη γραμματεία.

Παράλληλα, συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με φιλόζωους, ενώ ενημερώθηκε από την διοίκηση του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΔΙΚΕΠΑΖ καθώς και τις δράσεις του.

Ο κ. Κατσαφάδος δήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του για τα αδέσποτα και αναγνώρισε το έργο που γίνεται, ενώ διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα στηρίξει δυνατά την προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υποδομών του ΔΙΚΕΠΑΖ.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, τον ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης και των εργαζόμενων, τονίζοντας «την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ κεντρικής διοίκησης και Αυτοδιοίκησης προς όφελος των αδέσποτων ζώων».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet