Ευχές για «καλή ανάρρωση» στον Ν. Χαρδαλιά από την ΕΝΔΑ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ευχές για «καλή ανάρρωση» στον Ν. Χαρδαλιά από την ΕΝΔΑ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ENΔΑ) εύχεται στο «εκλεκτό», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέλος της Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα δύσκολα και σημαντικά καθήκοντά του.

Εν συνεχεία η διοίκηση της ΕΝΔΑ αναφέρει τα εξής: 

«Το πάθος και η αυταπάρνηση στην εκτέλεση των καθηκόντων πολλών συναδέλφων μας οδηγούν πολλές φορές σε  περιπέτειες, με τεράστιο κόστος υγείας, προσωπικό και οικογενειακό. 

»Το υγιές τμήμα της κοινωνίας μας οφείλει να αξιολογεί και να κρίνει, με αντικειμενικότητα, το έργο των αιρετών και των κρατικών λειτουργών, επιβραβεύοντας την εργατικότητα, το ήθος και την ευσυνειδησία. 

»Τα μίση, οι κομματικές εμπάθειες, καθώς και η κακόβουλη κριτική, δηλητηριάζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και δεν συνάδουν σε μία κοινωνία που πρέπει να λειτουργεί με αρχές και αξίες, σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. 

»Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτοί που τα εκφράζουν αποτελούν μειοψηφία που δεν μπορεί να επηρεάσει τον πολίτη, ο οποίος  λειτουργεί αντικειμενικά και με βάση τις αξίες και τις αρχές που προαναφέρονται. 

»Ο Νίκος Χαρδαλιά, ως δήμαρχος Βύρωνα, ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και ως υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει αφήσει και καθημερινά το πράττει, το δικό του στίγμα, που μόνο ως θετικό μπορεί να αξιολογηθεί!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet