Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αμαρουσίου
Πολιτική

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αμαρουσίου

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου, παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και με την παρουσία πολλών σημαντικών στελεχών της παράταξης, αλλά και εκπροσώπων του ελληνικού και ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε έμφαση στη φιλοσοφία της εξωστρέφειας, αλλά και στον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι κομματικές τοπικές οργανώσεις στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η κ. Πατούλη-Σταυράκη, εκφράζοντας τις ευχές της προς τα στελέχη της Οργάνωσης δήλωσε: «Ο ρόλος των κομματικών τοπικών οργανώσεων αναβαθμίζεται αφού αναλαμβάνουν περισσότερες αρμοδιότητες και γίνονται το κύριο μέσο επικοινωνίας και διασύνδεσης των τοπικών κοινωνιών με την κεντρική εξουσία. Η διακριτή δομή, η διαφάνεια, ο προγραμματισμός και η δημιουργικότητα αναδεικνύονται ως τα κύρια συστατικά για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σε ένα περιβάλλον ελευθερίας και συνεργασίας με στόχο να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη. Στη βάση αυτή εργάζεται και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου. Ευχή μας είναι να εξακολουθήσει και το 2020 την ίδια δημιουργική διαδρομή. Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα μέλη και τα στελέχη της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet