Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει απρόσκοπτα τη στήριξη στις δράσεις του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει απρόσκοπτα τη στήριξη στις δράσεις του ΣΠΑΠ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είχε, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, όπως ενημερώνει ο ΣΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα συνεργασίας, εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης προτάσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) από την Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης προτάσεων του Συνδέσμου που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και την υλοποίηση βιωματικών δράσεων ενημέρωσης, επιμόρφωσης, αλλά και ευαισθητοποίησης μαθητών για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, επισημαίνει ο ΣΠΑΠ.

Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις που υπέβαλλε ο ΣΠΑΠ και θα στηρίξει έμπρακτα το σημαντικό έργο του Συνδέσμου, όπως το κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Από την πλευρά του, ο κ. Σιώμος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δέσμευση του περιφερειάρχη Αττικής να στηρίξει για μία ακόμα φορά τον ΣΠΑΠ και υπογράμμισε την διαχρονικά εξαιρετική συνεργασία που έχουν, με στόχο την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet