Η προσέγγιση δύο γονέων στο τραγικό συμβάν των Σερρών και ο ρόλος των συλλόγων
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Η προσέγγιση δύο γονέων στο τραγικό συμβάν των Σερρών και ο ρόλος των συλλόγων

Η Εύα Κωνσταντινίδου, πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων 16ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Αμαρουσίου και η Γιώτα Ακριδοπούλου, ταμίας στον Σύλλογο Γονέων 16ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, μέλος Συλλόγου Γονέων 15ου Δημοτικού Αμαρουσίου αναφέρονται στο τραγικό συμβάν με τον θάνατο μαθητή σε σχολείο των Σερρών, κάνοντας αναφορά στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες.

Προβλήματα που μένουν άλυτα… «μέχρι που ανατινάζεται κάποιος λέβητας, πέφτει ένα ταβάνι, καταρρέει ένας τοίχος, πέφτει ένα παράθυρο. Τότε όλοι “λυπούνται”  για το “ατύχημα”, αλλά κανείς για άλλη μια φορά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Δε φταίει ούτε η Περιφέρεια, ούτε ο Δήμος, ούτε οι επιτροπές, ούτε η Πρωτοβάθμια, ούτε βέβαια η Πολιτεία», όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, για να προσθέσουν: 

«Δεν είναι ατύχημα η παραμέληση των σχολικών μονάδων. Είναι συνειδητό έγκλημα. Και όσοι συμμετέχουμε σε συλλόγους γονέων πρέπει, ειδικά αυτές τις μέρες, να σκεφτούμε τι κάνουμε εκεί. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να έχουν τα παιδιά μας σχολεία σύγχρονα και ασφαλή ή μας αφορούν μόνο τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια και τα μπαζάρ;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet